1. Pregătește sosul de roșii încălzind 4 linguri de ulei Floriol într-o tigaie adâncă.
2. Călește ceapa, apoi adaugă roșiile.
3. Asezonează cu sare și piper apoi pune capacul și gătește lent timp de 25 de minute.
4. Între timp, încălzește cuptorul la 200 de grade.
5. Acoperă feliile de vânătă cu făină, apoi trece-le prin ou.
6. Toarnă un centimetru de ulei Floriol într-o tigaie și prăjește feliile de vânătă 2-3 minute pe fiecare parte.
7. Aliniază feliile de vânătă pe un tocător și asezonează-le cu sare și piper.
8. Presară 25g de parmezan, apoi așază 2-3 frunze de busuioc.
9. Rulează cu atenție fiecare felie, apoi pune-le cu îmbinarea în jos pe tocător, pentru a nu se desface.
10. Toarnă sosul de roșii într-o tavă mare de cuptor.
11. Apoi, pune rulourile de vânătă și acoperă cu bucățile de mozzarella și cu parmezanul rămas.
12. Dă tava la cuptor și coace pentru 15-20 de minute.