1. Într-un bol, combinați usturoiul, ghimbirul, fulgii de ardei iute și cuișoarele. Într-un alt bol combinați 2 linguri de sos de soia, oțetul de orez și siropul de arțar.
2. Tăiați varza în fâșiuțe lungi.
3. Încălziți o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare. Adăugați 1 lingură de ulei. După ce devine fierbinte, adăugați carnea de pui. Gatiti, sfărâmând carnea. Adăugați celelalte 2 linguri de sos de soia rămase. Continuați gătitul până când carnea este complet gătită și orice lichid care s-a adunat în tigaie s-a evaporat în mare parte, aproximativ 5 minute. Transferați într-un platou sau bol. Acoperiți tigaia cu un capac.
4. Adăugați cealaltă lingură de ulei în tigaie. Adăugați varza și morcovii tăiați fâșiuțe julien. Gătiți timp de 5 minute, amestecând din când în când, până când varza începe să se înmoaie.
5. Adăugați amestecul de sos de soia și condimente. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mare timp de 5 minute, până când varza este complet înmuiată, dar nu este moale.
6. Scoateți capacul și adăugați ceapa verde, coriandrul și carnea de pui. Lăsați să gătească încă 2 minute. Varza ar trebui să fie crocantă și ușor înmuiată (dacă nu este, gătiți-o puțin mai mult). Serviți cald cu orez sau taitei și cu o porție suplimentară de sos de soia, dacă doriți.