Înapoi la rețete
Salată de arpacaș cu Kale, măsline și nuci de pin
Timp de preparare: 40 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente

- 3/4 cană arpacaș   

- 1/3 cană nuci de pin   

- 1 cana măsline Castelvetrano   

- 2 linguri suc de lămâie  

- 1/3 cană Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Ardei Iute, Busuioc și Roșii   

- sare grunjoasă  

- piper  

- 400g varză Kale   

- 1 ardei gras  

Mod de preparare

Fierbe varza Kale în apă sărată 25 de minute, scurge-o și lasă-o sa se răcească. Separat, prăjește nucile de pin 5 minute.

Amesteca într-un bol mare uleiul Floriol Gourmet Delicious Herbs – Ardei Iute, Busuioc și Roșii cu sucul de lămâie, sarea și piperul. Adaugă varza, apoi arpacașul, nucile de pin, măslinele și ardeiul gras.

Poftă bună!