1. Într-o tigaie, încălzește jumătate din uleiul Floriol cu Vitamina E. Adaugă merele, 3 linguri de zahăr, sarea, nucșoara și jumătate din scorțișoară. Gătește, amestecând din când în când, până merele se înmoaie, dar nu foarte mult, pentru a-și păstra vitaminele. Adaugă făina și mai gătește încă 1 minut. Îndepărtează de pe foc și adaugă sucul de lămâie.
2. Așează o foaie de aluat pe o suprafață de lucru curată. Unge ușor marginile cu apă. Pune aproximativ 1/3 din umplutura de mere în centru. Îndoaie ambele laturi peste umplutură, apoi îndoaie colțul de jos și rulează strâns. Repetă cu restul de foi și umplutură.
3. Amestecă restul de zahăr și scorțișoară într-un vas și așează-l lângă aragaz. Încălzește restul uleiului Floriol cu Vitamina E în tigaie la foc mediu. Adaugă rulourile și gătește-le, întorcându-le frecvent, până devin aurii pe toate părțile. Tăvălește rulourile calde în amestecul de scorțișoară și zahăr.