1. Prăjește caju-ul într-o tigaie până când devine auriu.
2. Lasă-l la răcit apoi toacă-l. Vom avea nevoie de el la finalul reţetei, pentru asezonare.
3. Încălzește o lingură de ulei Floriol în aceeași tigaie.
4. Călește porumbul împreună cu morcovii, apoi pune totul deoparte.
5. Încălzește alte 3 linguri de ulei și călește ceapa și ţelina apio până când acestea devin puţin moi.
6. Adaugă ardeii și usturoiul și călește timp de 5 minute.
7. Adaugă paprika, gătește pentru un minut, apoi adaugă roșiile cherry.
8. Adăugați fasolea, orezul, supa de legume, oțetul și zahărul.
9. Amestecă bine până când totul este combinat.
10. Când compoziția fierbe, redu temperatura și fierbe la foc mic, cu capac, timp de 35-40 de minute.
11. Servește asezonat cu caju-ul.