1. Încălzește cuptorul cu ventilație la 200 de grade sau cuptorul cu gaz la 180 de grade.
2. Încălzește uleiul Floriol natural bogat în vitamina E într-o tigaie, la foc mare, și gătește puiul, cu pielea în jos, timp de 3-5 minute până când devine auriu.
3. Mută puiul într-un vas de copt cu pielea în sus pentru a-l băga la cuptor timp de 20-25 de minute până când bucățile sunt pătrunse bine. Lasă puiul să se odihnească 5 minute.
4. Adaugă câteva linguri de ulei Floriol Natural Bogat in Vitamina E în tigaie, ceapa și usturoiul, apoi gătește totul timp de aproximativ 7 minute.
5. Adaugă supa de pui și vinul alb, mărește focul, apoi redu-l timp de 15-20 de minute până când gustul de alcool a dispărut. Adaugă smântâna.
6. Între timp, încălzește 2 linguri de ulei într-o tigaie la foc mare şi adaugă ciupercile. Gătește-le timp de 5-8 minute, amestecându-le din când în când.
7. Adaugă tarhon, muștar și puțin suc de lămâie la sos, apoi gustă și condimentează.
8. Servește preparatul pe un platou mare.