1. Puneți într-un bol făina cu sarea, piperul și fulgii de chilli. În alt bol puneți pesmetul și fulgii de porumb mărunțiți bine, iar într-un alt bol puneți ouăle și bateți-le ușor cu un tel sau o furculiță.
2. Tăiați brânza în bucățele potrivite astfel încă să intre lejer în măsline. Umpleți fiecare măslină cu brânză.
3. Treceți fiecare măslină prin făină, apoi prin ou, iar la final prin pesmetul mestecat cu fulgii de porumb.
4. Puneți la încins o tigaie adâncă cu ulei. Odată ce acesta s-a încins puneți măslinele, câte 10-15 deodată și prăjiți-le pe toate părțile până devin aurii, va dura doar câteva secunde.
5. Scoateți măslinele pe servete de hârtie. Pentru sosuri amestecați 3 linguri de maioneză cu muștar și celelalte linguri de maioneză cu sosul iute sriracha.