Sos cu lămâie și mărar
1. Se adaugă într-un bol mediu maioneza, usturoiul, mărarul, sucul de lămâie, muștarul Dijon și piperul cu lămâie și se amestecă până obținem o compoziție omogenă.
Burgerul de somon
1. Mărunțește somonul, apoi transferă-l într-un bol.
2. Adaugă pesmetul, oul și condimentele, apoi amestecă până se combină bine împreună cu somonul.
3. Modelează amestecul în 6 chiftele egale și presează-le pentru a obține o formă de chiftea de burger.
4. Încălzește uleiul Floriol cu Vitamina E într-o tigaie la foc mediu. Odată ce uleiul s-a încins, adaugă chiftelele de somon și gătește-le aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau până când devin aurii și ușor crocante.
5. Se servește burgerul de somon într-o chiflă unsă cu sosul de lămâie, alături de câteva frunze de salată verde sau rucola.