1. Adaugă 2 linguri de ulei Floriol cu Vitaminele D, A și E alături de ceapa, sarea și coaja de lămâie într-o cratiță mare și gătește la foc mediu. Continuă să călești timp de 3 minute până când legumele se înmoaie și devin ușor aurii.
2. Adaugă țelina și cartofii tăiați cubulețe, amestecă și gătește-le împreună timp de încă 5 minute.
3. Adaugă supa de legume, apa și chimenul măcinat și amestecă. Acoperă cu un capac și adu compoziția la fierbere. Gătește la foc mediu timp de 10 minute, apoi adaugă broccoli, usturoiul și foile de dafin. Acoperă cu un capac si dă focul mai mare. Gătește pentru încă 5 minute până când broccoli s-a înmuiat, dar nu și-a pierdut culoarea verde.
4. Se ia de pe foc și se transferă conținutul supei într-un robot de bucătărie sau într-un blender. Nu uita să scoți frunzele de dafin. Procesează în blender până când devine un piure neted, apoi pune-l înapoi în cratiță și adaugă sucul de lămâie.
5. În timp ce supa se gătește, pregătește sosul pesto. Pune nucile într-un robot de bucătărie și macină până când acestea devin firimituri. Adaugă măslinele, cele 2 linguri de ulei Floriol cu Vitaminele D, A și E și sucul de lămâie, apoi procesează-le împreună până când sunt măcinate și amestecate. Pune într-un bol.
6. Servește supa în boluri și adaugă deasupra câte o lingură de pesto.