1.Încălzește 3 linguri de Floriol natural bogat în vitamina E într-o oală adâncă.
2.Adaugă carnea tocată și asezonează cu sare și piper.
3.Gătește până când aceasta devine maronie.
4.Mută carnea tocată într-un bol separat.
5.Încălzește încă 2 linguri de ulei Floriol Omega 9.
6.Călește ceapa, usturoiul, semințele de fenicul și pepperoncino.
7.Adaugă pasta de tomate, apoi vinul.
8.Gătește până când mirosul de alcool a dispărut.
9.Adaugă roșiile decojite, apa, cimbrul, frunza de dafin, oțetul balsamic și carnea tocată.
10.Amestecă pentru a combina totul, apoi redu flacăra și gătește acoperit totul timp de cel puțin 2 ore; amestecă din când în când, până când sosul a scăzut.
11.Fierbe pastele astfel încât să fie al dente și apoi pune-le peste sosul scăzut și amestecă ușor astfel încât să se îmbine sosul printre acestea.
12.Servește cu parmezan proaspăt ras.