1.Încălzește în tigaie 2 linguri de ulei Floriol cu vitaminele D, A, E.
2.Adaugă creveții, asezonează cu sare și piper și gătește timp de 6-8 minute.
3.Pune creveții deoparte.
4.În aceeași tigaie, adaugă o lingură de Floriol cu vitaminele D, A, E și apoi caramelizează ceapa și usturoiul.
5.Adaugă cimbrul împreună cu supa, orezul si roșiile, apoi asezonează cu sare, piper și frunzele de dafin și lasă totul la foc mic timp de 20 de minute.
6.După 20 de minute, adaugă ardeiul gras și spanacul.
7.Amestecă până când spanacul s-a înmuiat, apoi pune capacul și continuă să gătești timp de 10 minute.
8.Umple un bol cu supa și adaugă creveții prăjiți deasupra.
9.Asezonează cu sare și piper și servește împreună cu o felie de lămâie și pătrunjel tocat.