Înapoi la rețete
Creveți cu supă de legume și orez
Timp de preparare: 45 de minute     Dificultate: ușoară
Ingrediente

- 4 linguri de ulei Floriol cu vitaminele D, A, E

- 500 g creveți decorticați

- 1 lingură usturoi zdrobit

- 1 ceapă tocată

- 1 lingură de cimbru uscat

- 5 căni de supă de legume

- 1 conservă roșii tocate

- 2 căni orez brun

- 2 frunze de dafin

- 2 ardei grași tocați

- 200 g spanac

- O lămâie

- Pătrunjel tocat

Mod de preparare

1.Încălzește în tigaie 2 linguri de ulei Floriol cu vitaminele D, A, E.

2.Adaugă creveții, asezonează cu sare și piper și gătește timp de 6-8 minute.

3.Pune creveții deoparte.

4.În aceeași tigaie, adaugă o lingură de Floriol cu vitaminele D, A, E și apoi caramelizează ceapa și usturoiul.

5.Adaugă cimbrul împreună cu supa, orezul si roșiile, apoi asezonează cu sare, piper și frunzele de dafin și lasă totul la foc mic timp de 20 de minute.

6.După 20 de minute, adaugă ardeiul gras și spanacul.

7.Amestecă până când spanacul s-a înmuiat, apoi pune capacul și continuă să gătești timp de 10 minute.

8.Umple un bol cu supa și adaugă creveții prăjiți deasupra.

9.Asezonează cu sare și piper și servește împreună cu o felie de lămâie și pătrunjel tocat.

Poftă bună!