1. Taie cartofii dulci în cuburi.
2. Fierbe toți cartofii în apă cu sare până când aceștia sunt moi.
3. Încălzește 3 linguri de Floriol Vitamina E într-o tigaie.
4. Sotează ceapa, usturoiul și ardeiul chili.
5. Zdrobește cartofii dulci și amestecă-i împreună cu ceapa, usturoiul și ardeiul chili.
6. Asezonează cu suc de lime, sare și piper.
7. Adaugă năutul peste amestec, împreună cu alte 2 linguri de ulei Floriol, mazărea, ierburile și brânza feta.
8. Amestecă ușor până când totul este încorporat.
9. Dacă amestecul pare uscat, mai adaugă câteva linguri de ulei Floriol.
10. Întinde amestecul pe o jumătate de tortilla și acoperă cu cheddar ras.
11. Împăturește tortilla pe jumătate.
12. Încălzește o tigaie, unge quesadilla cu ulei cu ajutorul unei pensule și prăjește până când aceasta devine crocantă.
13. Opțional poți savura alături de un sos salsa.