1. Încălzește ușor laptele, apa și amestecă-le cu drojdia. Adaugă și o linguriță de zahăr. Așteaptă 15 minute, până când drojdia începe să fermenteze.
2. Adaugă restul zahărului, ouăle, coaja rasă de portocală, sarea, esența de vanilie, uleiul Floriol cu vitamina E și amestecă ușor.
3. Încorporează treptat făina, în timp ce continui să amesteci. Frământă aluatul timp de cca 20 minute, ca să te asiguri că va fi pufos.
4. Adaugă ciocolata neagră zdrobită și coaja confiată de portocală, apoi lasă aluatul la crescut timp de jumătate de oră.
5. Preîncălzește cuptorul și coace aproximativ o oră, la 180 grade.
6. Așteaptă să se răcească complet înainte să servești.
Poftă bună și Paște fericit alături de cei dragi! Nu uita să spui ‘Mulțumesc’ celor care pun mereu suflet în ceea ce pregătesc pentru tine.