1. Pregătește o tavă de brioșe cu hârtie de copt și unge-o cu un strop de ulei Floriol cu Vitaminele D, A și E.
2. Adaugă laptele condensat, uleiul Floriol cu Vitaminele D, A și E și 100g de ciocolată într-o oală mică. Amestecă timp de 5 minute până când ciocolata se topește. Las-o apoi să se răcească.
3. Combină orezul expandat, nuca de cocos, acadelele de fructe de pădure făcute bucăți și fisticul într-un bol. Adaugă mixul făcut la pasul 2 și amestecă până când ingredientele se combină. Apoi umple tava și uniformizeaza fiecare spațiu cu ajutorul unei linguri. Bagă tava la frigider timp de 2 ore.
4. Într-un bol termorezistent, adaugă uleiul și restul de ciocolată albă deasupra unei oale cu apă în fierbere (prin procedeul bain-marie). Amestecă cu o lingură de metal până când devine omogen. Cu o lingură, adaugă ciocolata topită deasupra fiecărei prăjituri din orez până când devine uniform. Pe deasupra, presară restul de acadele și fistic. Lasă prăjiturile încă 30 de minute la frigider și sunt gata de servit!