1. Preîncălzește cuptorul la 200 de grade și pregătește o tavă cu hârtie de copt. Într-un bol, amestecă 6 linguri de ulei Floriol cu Vitaminele D, A și E, miere și sare.
2. Unge sparanghelul cu restul de ulei Floriol cu Vitaminele D, A și E.
3. Presară făină pe o suprafață plată și întinde aluatul de plăcintă, unul câte unul. Taie aluatul în 12 pătrate egale.
4. Rotește pătratele pentru a avea formă de romb și unge-le cu amestecul preparat la pasul 1. Adaugă peste fiecare o felie de prosciutto, bucăți de sparanghel și o bucată de brie. Împachetează-le, unge-le cu ou bătut și presară piper peste.
5. Coace timp de aproximativ 15 minute, până când pachețelele se rumenesc și brânza brie se topește. La final, poți să le mai ungi cu un pic de mix de ulei și miere, pentru un plus de savoare și vitamine!