Înapoi la rețete
Chowder de creveți
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente

- 2 linguri Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Ardei Iute, Busuioc și Roșii  

- 1 ceapă tocată  

- 2 căni supa de cartofi  

- 3 ½ căni lapte  

- câteva fire de arpagic, pentru decor  

- 1kg creveți  

- 300 g Brânză Monterey  

- 1 cană cremă de brânză  

Mod de preparare

Călește ceapa în ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Ardei Iute, Busuioc și Roșii 8 minute.

Adaugă supa de cartofi, laptele, piperul și creveții. Lasă-le să fiarbă 5 minute.

După ce oprești focul, incorporează crema de brânză. Poți decora cu fire de arpagic tocate mărunt.

Poftă bună!