1. Pune fulgii de ciocolata într-o crăticioară, la foc mic, până se topesc.
2. Într-un castron separat amestecă uleiul, zahărul brun și vanilia.
3. Adaugă oul bătut bine, ciocolata răcită, făina, pudra de cacao și sarea.
4. Împarte apoi aluatul pe jumătate.
5. Preîncălzește cuptorul la 190 grade și unge 2 foi mari de copt cu Floriol îmbogățit cu Vitaminele D, A și E.
6. Rulează fiecare jumătate de aluat între 2 foi de copt și pune-le la frigider pentru 5 minute.
7. Scoate aluatul de la frigider, întinde-l într-un strat de 0.5 cm și taie-l în formă de inimă.
8. Așază-le pe o tava tapetată cu hârtie de copt.
9. Bagă-le la cuptor timp de 12 minute.
10. Topește ciocolata albă la bain-marie și decorează acadelele cu ea.
11. Pune-le la frigider timp de 20 minute.
12. Pentru glazură: amestecă albușul de ou bătut spumă și zahărul pudră. Pune glazura într-un poș de ornat.
13. Decorează-le cum vrei tu.