1. Preîncălzește cuptorul la 180 grade.
2. Între timp, crestează pulpa în câteva locuri și introdu în crestături rozmarin, cimbru, sare, piper și cățeii de usturoi. Condimentează după gust. Așază carnea în tava de copt, acoperă cu folie de aluminiu și introdu-o la cuptor.
3. Călește ceapa într-o tigaie cu cele 6 linguri de ulei Floriol Vitamina E. După ce se rumenește ceapa, pune-o într-o tavă separată.
4.Călește cubulețele de miel și adaugă-le în tava în care este ceapa. Adaugă morcovii, cartofii tăiați felii, lingurile de făină, restul usturoiului, rozmarin și cimbru. Condimentează cu sare si piper după gust.
5. Amestecă supa cu o lingură de ulei Floriol Vitamina E și sosul Worcestershire și lasă-le să clocotească împreună. Toarnă rezultatul în tava în care sunt cartofii, acoperă-i cu folie de aluminiu și coace-i timp de o oră.
6. După o oră, renunță la folia de aluminiu de pe friptură și cartofi și mai coace-le timp de 45 de minute, până când se rumenesc perfect.
Poftă bună, poftă de mulțumire, poftă de viață!
De Paște, nu uita să le mulțumești celor care au pus întotdeauna suflet în tot ceea ce ți-au gătit.