Înapoi la rețete
Tartă cu brânză de capră și ciuperci
Timp de preparare: 1 oră     Dificultate: Medie
Ingrediente

- o ceapă  

- 10 ciuperci medii  

- 2 linguri de ulei Floriol cu ulei de măsline  

- 3 ouă  

- sare  

- piper  

- 225 de grame de brânză de capră  

- o legătură mica de pătrunjel  

- un pachet de foi de placintă  

Mod de preparare

Preîncălzește cuptorul la 200 °C. Călește un pic ceapa și ciupercile în ulei Floriol cu ulei de măsline.

După ce s-au dezghețat, pune foile de plăcinta în tavă și unge-le cu ou. Pune tava la cuptor timp de 10 minute.

Între timp amestecă celelalte 2 ouă cu brânza până obții un amestec moale. Toarnă-le peste foaia de plăcinta și mai dă-le la cuptor 10 minute.

Scoate tava, toarnă ceapa și ciupercile și pune-o înapoi la cuptor timp de încă 3-4 minute. Se servește caldă, cu pătrunjel proaspăt deasupra.

Poftă bună!