1. Unge o tavă mai adâncă cu cca 4 linguri de ulei Floriol natural bogat în vitamina E.
2. Pre-încălzește cuptorul la 220 de grade.
3. Într-o tigaie mare, încălzește 3 linguri de ulei Floriol Omega 3 și 6 și călește ceapa și cimbrul.
4. Adaugă crutoanele și prăjește-le alături de ceapă pentru câteva minute.
5. Asezonează cu sare și piper.
6. Ia tigaia de pe foc și lasă compoziția la răcit.
7. Într-un bol mediu, amestecă ricotta cu laptele gras/smântâna.
8. Adaugă compoziția de crutoane și ceapă.
9. Toarnă în tavă jumătate din amestec.
10. Peste aceasta, adaugă feliile de șuncă.
11. Acoperă șunca cu restul de compoziție.
12. Pregătește 6 locuri pentru ouă, împingând compoziția cu o lingură.
13. Sparge 6 ouă în locurile (cuiburile) create.
14. Dă totul la cuptor și lasă la copt între 20 și 30 de minute, până când albușurile sunt solide.