Înapoi la rețete
Ceapă Bhajis cu Chutney de mango
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: Medie
Ingrediente

- 3 lingurițe coriandru  

- 75g făina  

- 2 lingurițe sare  

- 2 linguri Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi și Busuioc   

- 3 lingurițe chimen  

- 1/2 linguriță praf de copt  

- 2 cepe tocate  

- 1 linguriță semințe de ceapa neagră  

- 1/2 ardei roșu iute  

- 250ml oțet de vin alb  

- 2 mango  

Mod de preparare

Prăjește semințele de chimen, coriandru și ceapă neagră 30 de secunde. Pune oțetul și zahărul într-o tigaie și amestecă până se topește zahărul, apoi adaugă mango-ul tăiat cubulețe și lasă-le 20 de minute, la foc mic. La sfârșit, presară 1 linguriță de coriandru și una de chimen.

Pune într-un castron faina, restul de semințe prăjite și ceapă tocată și amestecă cu puțin apa, pentru a obține un aluat gros. Încălzește uleiul Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi și Busuioc, alege cu o lingura aluatul și prăjește-l 4 minute. Servește-l cu sosul de mango.

Poftă bună!