Înapoi la rețete
Ceviche cu creveți, roșii, ceapă și coriandru
Timp de preparare: 1 oră și 15 minute      Dificultate: medie
Ingrediente

- 500g de creveți proaspeți  

- 2-3 roșii coapte, tocate mărunt  

- zeama de la 8 limes  

- o ceapă roșie tăiată rondele  

- câteva frunze de coriandru  

- 2 linguri ulei Floriol natural bogat în vitamina E  

- un praf de zahăr  

Mod de preparare

1. Opărește creveții în apa clocotită cu sare timp de 1-2 minute, până devin roz. Scurge-i și transferă-i într-un bol împreună cu zeama de lime și rondelele de ceapa roșie. Acoperă bolul cu folie alimentară și lasă-l la frigider timp de o oră.

2. Apoi scurge zeama și amestecă ceapa și creveții cu roșiile tocate cubulețe și o mână de coriandru tocat grosier, uleiul Floriol cu ulei de măsline și praful de zahăr. Servește imediat.

Poftă bună!