Înapoi la rețete
Salată cu quinoa
Timp de preparare: 2 ore     Dificultate: ușoară
Ingrediente

- 360g quinoa fiartă

- 240g roșii coapte

- 240g rucola

- 120g castraveți feliați

- 120g busuioc și mentă

- 90g brânză feta sfărâmată

- 90g măsline fără sâmburi și feliate

- 90g ceapă roșie tăiată cubulețe

- 90g muguri de pin

- 30ml ulei Floriol de rapiță presat la rece

- 2 căței de usturoi tocați mărunt

- 5g sare de mare

- piper proaspăt măcinat

- fulgi de ardei iute, după gust

- 120g năut copt

Mod de preparare

1. Într-un bol, amestecați quinoa, roșiile coapte, rucola, castraveții, ierburile, brânza feta, măslinele, ceapa, usturoiul și mugurii de pin.

2. Stropiți apoi cu ulei Floriol presat la rece și continuati sa amestecați ingredientele. Presărați cu sare, piper și fulgi de ardei iute și amestecați din nou. Adaugati boabele de năut copt și serviți.

Preparatul poate fi păstrat în frigider timp de 3 zile.

Ideal pentru planificarea alimentară.

Poftă bună!