1. Preîncălzește cuptorul la 220°C. Într-o tigaie cu 125ml de ulei Floriol Vitamina E, prăjește ghimbirul, ceapa verde, lemongrass-ul și un vârf de sare timp de 6-8 minute până când ceapa verde se frăgezește. Ia tigaia de pe foc și lasă la răcit.
2. Între timp, amestecă mierea, restul de ulei Floriol Vitamina E și pasta de chilli într-un bol. Pe o hârtie de copt, așează somonul și unge-l cu amestecul preparat. Lasă-l la cuptor timp de 12-15 minute la temperatură medie. Apoi lasă-l la răcit timp de 5 minute.
3. Gătește tăițeii conform instrucțiunilor de pe pachet.
4. Amestecă sucul de lime, zahărul, sosul de pește și fulgii de chilli alături de un strop de ulei Floriol Vitamina E. Într-un bol mare, amestecă tăițeii împreună cu sosul preparat.
5. Pentru plating, așează somonul și tăițeii împreună. Prăjește semințele de susan și presară-le peste preparat.