Înapoi la rețete
Salată cu halloumi, morcovi și portocale
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: 30 minute
Ingrediente

- 3 linguri de Floriol Ulei Presat la Rece din Semințe de Rapiță, In și Dovleac

- 2 portocale mari

- O lingură și jumătate de muștar

- O linguriță și jumătate de miere

- O lingură de oțet de vin alb

- 2 morcovi mari, curățați

- 225 g brânză halloumi feliată

- 100 g baby spinach

Mod de preparare

1. Curăță portocalele și taie-le felii.

2. Transferă sucul rezultat din tăierea portocalelor într-un bol peste care adaugă muștarul, mierea, uleiul, sarea și piperul.

3. Taie morcovii în felii foarte subțiri cu ajutorul unui curățător de cartofi și adaugă-i în bolul cu dressing.

4. Încălzește o tigaie normală sau grill și gătește brânza halloumi până când este aurie pe ambele părți.

5. Adaugă baby spinach-ul în bolul cu dressing și amestecă.

6. Aranjează amestecul de dressing și legume într-o farfurie și acoperă cu halloumi și portocale.

Poftă bună!