Înapoi la rețete
Salată multicoloră
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: ușoară
URMĂREȘTE REȚETA VIDEO
Ingrediente

- 3 linguri de muștar

- 2 linguri de sirop de arțar

- 1 lingură de ghimbir, proaspăt ras

- 4 căței de usturoi, zdrobiți

- 1 lingură de seminte de susan

- Un sfert de linguriță de chili

- 60ml oțet de mere

- 60ml suc de lămâie

- 80ml Floriol Ulei din Semințe de Rapiță, In și Dovleac

- Sare și piper

- 135g kale, taiată felii

- 2 morcovi rași

- 300g broccoli

- 200g varză roșie, tăiată felii subțiri

- Un ardei gras roșu, tăiat felii

- 1 avocado, tăiat în cuburi

- 100g nuci tocate

- O legătură de pătrunjel tocat

Mod de preparare

1. Într-un recipient separat, combină muștarul, siropul de arțar, ghimbirul, usturoiul, semințele de susan, chili-ul, oțetul de mere, sucul de lămâie și Floriol Ulei din Semințe de Rapiță, In și Dovleac.

2. Amestecă până când conținutul este uniformizat.

3. Adaugă restul ingredientelor într-un bol.

4. Acoperă totul cu dressing și amestecă până când toate legumele sunt acoperite.

Poftă bună!