1. Fierbe broccoli-ul pentru 2 minute.
2. Scoate-l din apă și pune-l în apă rece.
3. Încălzește o tigaie și călește broccoli-ul cu o jumătate de lingură de ulei
4. Pune broccoli-ul deoparte.
5. Aplică putinulei pe pieptul de pui și asezonează cu sare și piper.
6. Pune puiul în tigaie și gătește timp de 3-4 minute.
7. Pune puiul la răcit apoi taie-l felii.
8. Pregătește pesto-ul.
9. Pune jumătate de legătură de busuioc într-un robot de bucătărie.
10. Adaugă avocado-ul, usturoiul zdrobit, nucile, Floriol Mix de 3 semințe, o lingură de suc de lămâie, 3 linguri de apă rece, sare și piper.
11. Mixează până totul devine omogen și fin.
12. Pune cresonul într-o farfurie mare.
13. Amestecă cu broccoli, ceapă și suc de lămâie.
14. Adaugă sfecla și puiul.
15. Adaugă restul de frunze de busuioc și servește cu pesto-ul de avocado.