Înapoi la rețete
Supă vitamine la apus
Timp de preparare: 40 de minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente

- 1 cutie 700 ml suc de roșii  

- 4 - 5 roșii medii  

- 2 morcovi  

- 1 ardei roșu  

- 2 - 3 căței de usturoi  

- 2 linguri smântâna dulce  

- Ulei Floriol îmbogățit cu vitamina E  

- Sare, piper, cimbru   

Mod de preparare

1. Pune toate legumele tăiate cuburi mari și roșiile jumătăți într-o tavă de cuptor, cu hârtie de copt la bază. Stropește legumele cu ulei Floriol îmbogățit cu vitamina E și condimentează-le cu sare, piper și cimbru.

2. Bagă tava la cuptorul preîncălzit la 200°C până se coc legumele, aproximativ 30 de minute.

3. După ce s-au gătit legumele în cuptor le scoți și le așezi pe toate într-o oală. Adaugi 3 linguri de ulei Floriol și pasezi totul cu un mixer vertical adăugând treptat sucul de roșii. Dacă ți se pare că ai o compoziție prea densă, poți completa cu puțină apă.

4. Încinge oala la foc mediu, timp de 10 minute, amestecând din când în când supa cu o lingură de lemn.

5. La final mai poți adăuga după gust sare, piper și smântâna dulce.

Poftă bună!