Mood Food, rețete pentru starea ta de spirit! Descarcă aplicația pe telefonul tău: Google Play | App Store

Mood Food, rețete pentru starea ta de spirit! Descarcă aplicația pe telefonul tău:
Google Play | App Store

Salată de pere la grătar, cu brânză cu mucegai
Inapoi la retete
Timp de preparare: 30 minute
Dificultate: Ușoară
Ingrediente
  • 4 pere coapte, dar ferme, tăiate pe lungime in felii cu grosimea de 1 cm  
  • 2 linguri ulei Floriol cu ulei de măsline  
  • 1 lingură oțet de vin alb  
  • 1 lingură de miere  
  • 250g frunze de salată mixte  
  • 150g de brânza cu mucegai  
  • pâine crocanta pentru servit (opțional)  
Mod de preparare

Pune perele într-un bol și stropește-le cu o linguriță de ulei Floriol cu ulei de măsline.



Încinge grătarul sau o tigaie-grill și frige perele, în transe, timp de 1 minut pe fiecare parte. Lasă-le deoparte să se răcească. Mixează uleiul rămas cu oțetul și mierea.



Amestecă perele, frunzele de salata și brânza. Stropește bine salata cu dressing și servește-o cu pâine crocanta și nuci.

Pofta Buna!