Mood Food, retete pentru starea ta de spirit! Descarca aplicatia pe telefonul tau: Google Play | App Store
Rulouri de vinete cu ardei gras
Inapoi la retete
Timp de preparare: 30 de minute
Dificultate: usoara
Ingrediente
  • 1 vanata coapta  
  • 1 ardei gras rosu  
  • 1 rosie coapta, feliata dupa preferinte  
  • fire de busuioc, pentru ornat  
  • 1 lingura ulei Floriol Floarea Soarelui, pentru rumenit legumele   
Mod de preparare

1. Taie vanata in felii de grosime medie, cam cat un deget de groase (cele prea subtiri se pot rupe iar cele prea groase nu se vor coace la interior). Pune cativa stropi de ulei Floriol Floarea Soarelui intr-o tigaie-grill sau o tigaie obisnuita si frige feliile de vanata pe ambele parti, pana se rumenesc si se inmoaie. Asezoneaza-le.

2.Taie ardeiul gras in fasii subtiri si caleste-l putin intr-o tigaie unsa cu ulei Floriol Floarea Soarelui pana se inmoaie usor.
Ia 3-4 fasii si infasoara-le in cate o felie de vanata, asaza o felie de rosie deasupra si prinde ruloul cu o scobitoare, astfel incat sa nu se desprinda.

3. Orneaza cu fire de busuioc si stropeste cu extra ulei Floriol, daca preferi.

Pofta Buna!