Înapoi la rețete
Risotto cu vin roșu
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente

- 5 căni supă de vită  

- 2 linguri Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi si Busuioc   

- 1 ceapă tocată  

- 1/4 linguriță sare  

- 2 căni vin roșu sec  

- 2 lingurițe pasta de tomate  

- 1 cana brânza Parmigiano – Reggiano rasă  

- 1 1/2 cana Rissotto  

Mod de preparare

Încălzește uleiul Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi și Busuioc și călește ceapa. Adaugă supa de vita, vinul și orezul. Lasă-le să fiarbă 10 minute. Adaugă pasta de tomate și mai fierbe încă 20 de minute.

Amestecă orezul cald cu brânză rasă și servește.

Poftă bună!