Mood Food, retete pentru starea ta de spirit! Descarca aplicatia pe telefonul tau: Google Play | App Store
Risotto cu Parmigiano Reggiano
Inapoi la retete
Timp de preparare: 1 ora si 15 minute
Dificultate: Complexa
Ingrediente
  • 300g orez  
  • 225 Parmigiano Reggiano  
  • 40g ciuperci  
  • o legatura de ceapa  
  • 1 cub baza pentru mancare  
  • 150ml vin alb sec  
  • sare   
  • piper proaspat macinat  
  • 3 linguri de ulei Floriol Mediteran  
Mod de preparare

Dizolva cubul pentru mancare in 850 ml apa clocotita. Adauga ciupercile si lasa-le sa fiarba timp de 30 de minute. Intre timp incinge uleiul Floriol Mediteran intr-o tigaie. Adauga orezul pentru risotto si lasa-l la foc timp de doua minute pana cand devine translucid.

Adauga ceapa si amesteca continuu timp de 3 minute. Toarna vinul si apoi adauga ciupercile. Lasa totul pe foc 20-25 de minute, adaugand din cand in cand supa, daca este nevoie. Amesteca si mai lasa pe foc 2-3 minute.



Serveste-l cald, cu mult Parmigiano Reggiano ras deasupra.

Garantam gustul bun!

Pofta Buna!