Mood Food, retete pentru starea ta de spirit! Descarca aplicatia pe telefonul tau: Google Play | App Store
Pulpe de pui crocante in crusta de migdale cu salata multicolora
Inapoi la retete
Timp de preparare: 1 ora
Dificultate: usor
Ingrediente
  • 2 pulpe superioare de pui cu os, fara piele   
  • 50g migdale maruntite   
  • 2 linguri de mustar   
  • 2 linguri de ulei Floriol Vitality   
  • 2 catei de usturoi   
  • 2 linguri de zeama de lamaie   
  • 1 lingura de coaja de lamaie   
  • 1 lingurita de patrunjel uscat   
  • 1/2 lingurita de rozmarin uscat   
  • sare  
  • piper   
  • Pentru salata: rosii cherry   
  • castraveti   
  • salata verde   
  • ardei gras galben   
  • 2 fire de ceapa verde   
  • putin zeama de lamaie   
  • sare  
Mod de preparare

Pune pulpele de pui intr-un bol iar peste ele pune mustarul, uleiul Floriol Vitality, usturoiul, zeama si coaja de lamaie, ierburile aromatice, sare si piper. Amesteca bine totul si lasa pulpele la marinat pentru cel putin o ora. Scoate pulpele din bol si tavaleste-le prin migdalele macinate. Pune pulpele intr-o tava, pe un gratar si da-le la cuptor, la 200 de grade pentru aproximativ 45 de minute sau pana ce pulpele sunt gata.
Serveste cu salata.

Pofta Buna!