Înapoi la rețete
Prăjitură cu zmeură și înghețată de mango
Timp de preparare: 30 de minute      Dificultate: medie
Ingrediente

- 200g de zahăr  

- 180g de unt moale  

- 3 linguri ulei Floriol natural bogat în vitamina E, plus extra pentru uns tava  

- 200g de faină  

- 1 linguriță praf de copt  

- 200g de zmeură  

- înghețată de mango, pentru servit  

Mod de preparare

1. Încinge cuptorul la 190°C. Unge cu ulei Floriol natural bogat în vitamina E și tapetează cu hârtie de copt o tava pentru prăjituri.

2. Într-un bol încăpător, bate laolaltă toate ingredientele (mai puțin zmeura și înghețata), pana obții un amestec fin și catifelat.

3. Toarnă amestecul în tavă și presară zmeură deasupra. Dă tava la cuptor timp de 20 de minute, pana când blatul devine auriu. Lasă prăjitura sa se răcească pe un grătar.

4. Servește cu înghețată sau sorbet de mango și decorează cu frunze de mentă.

Poftă bună!