Mood Food, retete pentru starea ta de spirit! Descarca aplicatia pe telefonul tau: Google Play | App Store
Piccata de pui
Inapoi la retete
Timp de preparare: 30 minute
Dificultate: Medie
Ingrediente
  • 2 linguri de faina  
  • 1/2 lingurita rozmarin si salvie  
  • 800 g de piept de pui taiat felii  
  • 4 linguri ulei Floriol Savor  
  • 4 catei de usturoi tocati marunt  
  • coaja rasa de lamaie  
  • 1/2 cana de suc proaspat de lamaie  
  • 2 lingurite de capere mici  
  • 3 linguri de patrunjel tocat  
  • 2 lingurite de unt rece taiat bucati  
  • sare  
Mod de preparare

Amesteca intr-o farfurie adanca faina, salvia, rozmarinul si sarea. Tapeteaza puiul cu acest amestec, apoi incalzeste 4 linguri de Floriol Savor intr-o tigaie si pune bucatile de pui la prajit.

Scoate-le pe un platou, adauga in tigaie usturoiul, untul, caperele, coaja si sucul de lamaie si caleste-le inca 1 minut, cat sa se amestece aromele.

La sfarsit, toarna sosul peste pui si presara patrunjel.

Pofta Buna!