Mood Food, retete pentru starea ta de spirit! Descarca aplicatia pe telefonul tau: Google Play | App Store
Muschiulet de porc la tigaie, cu salata de portocale, ruccola si sfecla
Inapoi la retete
Timp de preparare: 2 ore
Dificultate: Complexa
Ingrediente
  • Pentru muschi: 4 linguri de ulei Floriol Savor  
  • 700 g muschiulet de porc  
  • sare, cimbru  
  • Pentru salata: sfecla rosie   
  • o lingura de otet balsamic  
  • 2 catei de usturoi  
  • o legatura de patrunjel  
  • ruccola  
  • o portocala  
  • 2 linguri de ulei Floriol Savor  
  • sare  
  • piper  
Mod de preparare

Muschiuletul: Pune uleiul la incins si adauga muschiuletul de porc taiat felii. Adauga 3 linguri de apa si lasa-l sa se patrunda incet la foc mic. Presara cimbru si sare;

Salata: Fierbe sfecla, tai-o in bucati mici, adauga patrunjelul taiat si usturoiul pisat, otetul, uleiul si sucul de la o portocala. Amesteca bine si pune toata compozitia pe un pat proaspat de ruccola.

Serveste-o alaturi de muschiuletul rumenit bine-bine in ulei Floriol Savor.

Simti deja aroma?

Pofta Buna!