Mood Food, retete pentru starea ta de spirit! Descarca aplicatia pe telefonul tau: Google Play | App Store
Miel cu gem de smochine
Inapoi la retete
Timp de preparare: 2 ore
Dificultate: Complexa
Ingrediente
  • 100 g de couscous   
  • 7-8 cotlete de miel  
  • 2 linguri de ulei Floriol Floarea-Soarelui  
  • 4 linguri de gem de smochine sau smochine din conserva amestecate cu 1-2 linguri de apa  
  • 2 linguri de otet balsamic  
  • 1/2 ceapa rosie  
  • o mana de rosii cherry  
  • zeama si coaja de la 1/2 lamaie  
  • o legatura de menta proaspata  
Mod de preparare

Pune 100ml de apa fiarta peste couscous, acopera cu un capac si lasa-l sa se inmoaie. Intre timp, ocupa-te de cotlete: freaca-le cu ulei Floriol Floarea-Soarelui si ierburi aromatice, apoi pune-le la foc timp de 3 minute pe fiecare parte, turnand incet si gemul de smochine.

Adauga si otetul in tigaie, dar in ultimul minut. Pune cotletele pe farfurie si toarna peste ele sosul care a ramas in tigaie.

Amesteca apoi couscous-ul cu ceapa, rosiile, zeama si coaja de lamaie, plus menta zdrobita. Poti servi si cu legume calite usor. Bucura-te de retetele gatite cu Floriol, delicioase si apetisante!

Pofta Buna!