Mood Food, retete pentru starea ta de spirit! Descarca aplicatia pe telefonul tau: Google Play | App Store
Cotlete de miel la cuptor, cu dovlecei la gratar si rosie coapta
Inapoi la retete
Timp de preparare: 30 de minute
Dificultate: medie
Ingrediente
  • 6 cotlete de miel  
  • 1 dovlecel, feliat  
  • 2 rosii bine coapte  
  • cateva linguri ulei de Floriol Floarea Soarelui  
Mod de preparare

1. Incinge cuptorul la 220°C. Curata cotletele de miel de grasime, pe cat posibil. Asezoneaza-le cu piper din belsug. Toarna uleiul Floriol Floarea Soarelui intr-o tava pentru friptura si tavaleste cotletele astfel incat sa fie bine acoperite de ulei. Adauga si rosiile intregi in tava si da totul la cuptor timp de 10 minute. Apoi intoarce cotletele pe partea cealalta si mai tine-le inca 10 minute sau pana cand sunt bine patrunse.

2. Unge feliile de dovlecel cu ulei Floriol Floarea Soarelui si pune-le pe o tigaie-grill bine incinsa, timp de cateva minute, pe fiecare parte, pana cand se rumenesc.

3. Pentru a servi, aranjeaza cotletele pe feliile de dovlecel, alaturi de rosiile coapte. Stropeste cu extra Floriol Floarea Soarelui, daca doresti.

Pofta Buna!