Mood Food, rețete pentru starea ta de spirit! Descarcă aplicația pe telefonul tău: Google Play | App Store

Mood Food, rețete pentru starea ta de spirit! Descarcă aplicația pe telefonul tău:
Google Play | App Store

Ceapă Bhajis cu Chutney de mango
Inapoi la retete
Timp de preparare: 30 minute
Dificultate: Medie
Ingrediente
  • 3 lingurițe coriandru  
  • 75g făina  
  • 2 lingurițe sare  
  • 2 linguri Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi și Busuioc   
  • 3 lingurițe chimen  
  • 1/2 linguriță praf de copt  
  • 2 cepe tocate  
  • 1 linguriță semințe de ceapa neagră  
  • 1/2 ardei roșu iute  
  • 250ml oțet de vin alb  
  • 2 mango  
Mod de preparare

Prăjește semințele de chimen, coriandru și ceapă neagră 30 de secunde. Pune oțetul și zahărul într-o tigaie și amestecă până se topește zahărul, apoi adaugă mango-ul tăiat cubulețe și lasă-le 20 de minute, la foc mic. La sfârșit, presară 1 linguriță de coriandru și una de chimen.



Pune într-un castron faina, restul de semințe prăjite și ceapă tocată și amestecă cu puțin apa, pentru a obține un aluat gros. Încălzește uleiul Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi și Busuioc, alege cu o lingura aluatul și prăjește-l 4 minute. Servește-l cu sosul de mango.

Pofta Buna!