Mood Food, retete pentru starea ta de spirit! Descarca aplicatia pe telefonul tau: Google Play | App Store
Ceapa Bhajis cu Chutney de mango
Inapoi la retete
Timp de preparare: 30 minute
Dificultate: Medie
Ingrediente
  • 3 lingurite coriandru  
  • 75g faina  
  • 2 lingurite sare  
  • 2 linguri Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi si Busuioc   
  • 3 lingurite chimen  
  • 1/2 lingurita praf de copt  
  • 2 cepe tocate  
  • 1 lingurita seminte de ceapa neagra   
  • 1/2 ardei rosu iute  
  • 250ml otet de vin alb  
  • 2 mango  
Mod de preparare

Prajeste semintele de chimen, coriandru si ceapa neagra 30 de secunde. Pune otetul si zaharul intr-o tigaie si amesteca pana se topeste zaharul, apoi adauga mango-ul taiat cubulete si lasa-le 20 de minute, la foc mic. La sfarsit, presara 1 lingurita de coriandru si una de chimen.

Pune intr-un castron faina, restul de seminte prajite si ceapa tocata si amesteca cu putin apa, pentru a obtine un aluat gros. Incalzeste uleiul Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi si Busuioc, alege cu o lingura aluatul si prajeste-l 4 minute. Serveste-l cu sosul de mango.

Pofta Buna!