Mood Food, retete pentru starea ta de spirit! Descarca aplicatia pe telefonul tau: Google Play | App Store
Anghinare umpluta, la cuptor
Inapoi la retete
Timp de preparare: 1 ora
Dificultate: Usoara
Ingrediente
  • 2 anghinare  
  • 200 ml de smantana de soia  
  • 80 g telemea de capra   
  • 1 ceapa  
  • 2 linguri de ulei Floriol Mediteran  
Mod de preparare

Spala anghinarea si rupe-i o treime din partea superioara. Fierbe-o timp de 20-25 de minute intr-o oala umpluta cu apa putin sarata, apoi scurge-o bine si indeparteaza-i frunzele mici interioare. Amesteca smantana de soia cu telemeaua, ceapa si uleiul Floriol Mediteran.

Umple anghinarea cu aceasta compozitie si bag-o la cuptor 10 minute.

Se serveste calda, alaturi de cei dragi.

Pofta Buna!