Mood Food, rețete pentru starea ta de spirit! Descarcă aplicația pe telefonul tău: Google Play | App Store

Mood Food, rețete pentru starea ta de spirit! Descarcă aplicația pe telefonul tău:
Google Play | App Store

Anghinare umplută, la cuptor
Inapoi la retete
Timp de preparare: 1 oră
Dificultate: Ușoară
Ingrediente
  • 2 anghinare  
  • 200 ml de smântâna de soia  
  • 80 g telemea de capra   
  • 1 ceapă  
  • 2 linguri de ulei Floriol cu ulei de măsline  
Mod de preparare

Spală anghinarea și rupe-i o treime din partea superioară.



Fierbe-o timp de 20-25 de minute într-o oală umplută cu apă putin sărată, apoi scurge-o bine și îndepărtează-i frunzele mici interioare. Amestecă smântână de soia cu telemeaua, ceapa și uleiul Floriol cu ulei de măsline.



Umple anghinarea cu această compoziție și bag-o la cuptor 10 minute.



Se servește caldă, alături de cei dragi.

Pofta Buna!