Mood Food, rețete pentru starea ta de spirit! Descarcă aplicația pe telefonul tău: Google Play | App Store

Mood Food, rețete pentru starea ta de spirit! Descarcă aplicația pe telefonul tău:
Google Play | App Store

Reinventează-ți prânzul cu Floriol!

Agenda ta este mereu încărcată cu termene limită pentru proiectele de serviciu, scadente ale facturilor, post-ituri cu programări și alte sarcini, toate la fel de importante?

Înțelegem că în zilele tale cu ritm amețitor nu mai încape mereu și grija pentru ceea ce ai in farfurie și, câteodată, prânzul devine o alta sarcina de bifat. Și o rezolvi repede și eficient, comandând ceva rapid de mâncare. Foarte posibil ca și tu sa fii printre cei peste 70% de romani care mănâncă la prânz un șnițel și o porție de cartofi copți, o pizza sau pulpe de pui alături de cartofi prăjiți, așa cum am aflat în urmă ultimului studiu Floriol.

Foarte probabil, de asemenea, sa te numeri și printre cei aproape 60% dintre români care și-ar dori sa își schimbe obiceiurile alimentare, așa că, te invităm să introduci un nou element în vârful listei tale de priorități – “Reinventează-ți prânzul”!

Ușor de zis, greu de facut? Nicidecum! Vei găsi aici 3 rețete concepute de Jamila’s Cuisine, la invitația Floriol, care reinventează felurile de mâncare menționate mai sus, în variante de prânz inedite, dar la fel de gustoase.

Vei vedea ca este mai simplu decât crezi să transformi o simplă pizza într-una absolut delicioasă, dar cu mult mai puține calorii și fără gluten. Sau sa transformi banalul șnițel într-un piept de pui in crustă aromatizată, pe care îl poți savura alături de cartofi dulci. Si, de ce nu, aventurează-te într-o adevărată experiență senzorială, savurând pulpe crocante de pui în crusta de migdale aromate, în locul pulpelor aruncate în cuptor și așezate pe un pat de cartofi prăjiți.

Reinventează-ți prânzul împreună cu Floriol și fă primul pas în adoptarea unui stil de viață mai sănătos!

  • Pulpe de pui crocante in crusta de migdale cu salata multicolora

  • Piept de pui in crusta aromatizata cu garnitura de cartofi dulci la cuptor

  • Pizza cu crusta din conopida