logo

Cristian Borod

Ingrediente (pentru 4-5 porții):

  • 1-2 cepe mari
  • 300 ml bere rece
  • 130 g făină
  • ½ linguriță boia
  • ½ linguriță praf de copt
  • piper, sare
  • 300 ml ulei Floriol Omega 9

Modul de preparare:

Pentru o seară de film sau de stat la povești cu prietenii, inelele de ceapă sunt absolut ideale. Sunt un snack care oferă gust, textură și se îmbină perfect cu momentele de relaxare. Recomand întotdeauna snackurile gătite în casă, cu ajutorul rețetelor simple și din ingrediente proaspete, atent alese.

  1. Într-un bol amestecăm bine făina cu praful de copt, sare și piper.
  2. Tăiem ceapa în 3 sau 4 părți în așa fel încât să obținem inele groase de aproximativ un cm.
  3. Dăm inelele de ceapă prin făină în așa fel încât să le acoperim în întregime. Le așezăm pe o farfurie.
  4. În amestecul de făină care rămâne, turnăm berea rece. Amestecăm ușor până când se încorporează toată făina.
  5. Într-o tigaie, încingem ulei. Dăm rondelele de ceapă prin amestecul de făină cu bere, pe măsură ce le prăjim.
  6. Este important să nu aglomerăm tigaia, și să le prăjim pe rând, la foc mediu, pentru a obține un înveliș crocant care să nu absoarbă uleiul din tigaie, dar să permitem cepei să se gătească suficient.
  7. Vom obține astfel inele de ceapă foarte gustoase, aromate cu un înveliș crocant și auriu pe care le servim imediat cu sos BBQ sau orice alt sos vă place! Sunt perfecte la un BBQ party sau într-o seară de film alături de prieteni. Sunt mai gustoase și vi le recomand pentru că sunt făcute cu ingrediente proaspete!

Floriol Omega 9

Folosește Floriol Omega 9 în prepararea snack-urilor rapide și gustoase. Cu ajutorul acizilor grași esențiali, vitaminele vor fi mai bine asimilate de către organism.