Mood Food, retete pentru starea ta de spirit! Descarca aplicatia pe telefonul tau: Google Play | App Store
In luna iunie, Gama Floriol este completată cu un nou produs – Floriol Fortis
10.06.2015

 

Bucureşti, 10 iunie 2015

Bunge Prio, producătorul cunoscutei mărci de ulei Floriol, anunță lansarea Floriol Fortis, ulei îmbogățit cu vitamina D, care completează portofoliul Floriol.

Noul Floriol Fortis este un amestec de ulei de floarea soarelui si vitamina D, pentru un stil de viata echilibrat.

 

Gama Floriol, acum 5 produse pentru o alimentație variată

Asa cum am promis, Bunge Prio lansează si anul acesta un nou produs ce completează gama Floriol, urmând tendințele de consum pentru o alimentație echilibrata si variată. Deoarece echilibrul vine nu doar din moderatie, ci si din modul in care combini alimentele furnizand organismului nutrienti diferiti, inclusiv vitamine si acizi grasi esentiali, cu noul Floriol Fortis gama Floriol numără acum cinci produse concepute să acopere o varietate largă de retete și nevoi ale consumatorilor. Noutatea pentru consumatorii de Floriol și nu numai, a fost să îmbogățim uleiul de floarea soarelui Floriol cu vitamina D”, a declarat Irina Oprea-Duca, Senior Brand Manager Bunge Prio România și Bulgaria.

Gama completă Floriol conține:

  • Floriol ulei rafinat de floarea-soarelui natural bogat in vitamina E,
  • Floriol Mediteran – un amestec de ulei rafinat de floarea-soarelui și ulei de măsline,
  • Floriol Savor – ulei rafinat din germeni de porumb, cu conținut natural de Omega-6,
  • Floriol Vitality – un amestec echilibrat de uleiuri rafinate de rapiță și floarea-soarelui, cu conținut natural de Omega-3 și Omega-6,
  • și Floriol Fortis – ulei rafinat de floarea-soarelui îmbogățit cu vitamina D.

Bunge Prio, un lider care inovează

• Bunge are o tradiție de peste 13 ani în România, fiind o companie permanent preocupată de calitatea produselor sale și de inovație în categoria de ulei alimentar

• Bunge Prio este lider în piața de ulei din România cu 5 mărci în Top 10* mărci uleiuri pentru gătit

• Mărci cu tradiție pe piață au fost permanent reinventate de Bunge pentru a răspunde atat nevoilor consumatorilor, dar si schimbarilor din domeniul nutritiei si sanatatii

• Portofoliul complet al Bunge include nouă mărci, cele mai importante fiind: Floriol, Unisol, Raza Soarelui și Ulvex in Romania, dar si Kaliakra in Bulgaria.

*Conform informatiilor puse la dispozitie de Retail Zoom, in baza raportarii centralizate petru anul 2014, din universul de retaileri internationali monitorizat.

 

Floriol Fortis vă informează

Consumul echilibrat de vitamina D:

• Susține functionarea normala a sistemului imunitar

• Contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului muscular

• Contribuie la sanatatea sistemului osos si a danturii

• Contribuie la absorbtia calciului si a fosforului Floriol Fortis vă recomandă Trei feluri de mâncare inovative preparate cu ulei îmbogățit cu vitamina D, Floriol Fortis: Vara aceasta folosește Floriol Fortis și pregătește un meniu variat si inovator.

Propunerile Floriol Fortis sunt:

• Supă de bere cu brânză

• Confit de rață și cartof dulce

• Linguini de morcovi și dovlecei

Află rețetele pe www.floriol.ro/retete.

Contact de presă: Dorian Ilie, Consumer PR Director, Rogalski Damaschin Public Relations, 0743 12 12 35, dorian.ilie@rogalski.ro

Despre Bunge Prio

Bunge Prio este un joint-venture creat în 2012 între Bunge și Nutre Group, care integreazã capacitãțile de colectare și procesare a semințelor oleaginoase deținute de cele douã companii în România si Bulgaria. Grupul este unul dintre cei mai importanți traderi de pe piața localã și lider în piața de ulei îmbuteliat și în producția de bio-diesel. Prin facilitãțile sale integrate de producție din Buzãu și Lehliu, Romania, Bunge Prio are o capacitate de prelucrare seminte oleaginoase de peste 1 milion de tone.

Bunge Limited (www.bunge.com, NYSE: BG) este un lider global în domeniul agribusiness și alimentar, operând în peste 40 de țãri cu 35.000 de angajați. Bunge comercializeazã, depoziteazã și transportã semințe oleaginoase si cereale pentru clienți din toatã lumea. Compania proceseazã semințe pentru a produce uleiuri comestibile și industriale sau concentrate proteice pentru hrana animalelor; de asemenea prelucreazã trestie de zahãr pentru a obține zahãr și etanol. Bunge este activ și în domeniul morãritului cerealelor (grâu, porumb și orez) din care obține ingrediente utilizate de companiile din domeniul alimentar dar comercializeaza de asemenea si fertilizanti in America de Sud. Fondatã în 1818, compania are sediul în White Plains, New York.

Nutre (www.nutregroup.com) este un grup agro-industrial care operează într-o manieră integrată: de la producția agricolă până la comercializarea produselor industriale si alimentare.