Mood Food, rețete pentru starea ta de spirit! Descarcă aplicația pe telefonul tău: Google Play | App Store

Mood Food, rețete pentru starea ta de spirit! Descarcă aplicația pe telefonul tău:
Google Play | App Store

Floriol lansează noua gamă Gourmet

PREMIERĂ: Floriol lansează noua gamă Gourmet și intră astfel pe segmentul produselor dedicate pasionaților de gastronomie

București, 20 august 2015. Bunge Prio, producătorul cunoscutei mărci de ulei Floriol, anunță lansarea noii game Floriol Gourmet, unică pe piața din România, având la bază ulei de floarea soarelui premium, busuioc, roșii, usturoi și ardei iute, în combinații bine echilibrate pentru consumatorii creativi în bucătărie, care sunt în căutare de noi experiențe culinare și gusturi.

Noua gamă Floriol Gourmet Delicious Herbs reprezintă o specialitate premium de ulei vegetal cu ierburi delicioase din gradină , fiind un ingredient de nelipsit din bucătăria oricărui consumator pasionat de mâncare bună, gustoasă și echilibrată. Floriol Gourmet Delicious Herbs conține o combinație echilibrată și unică de ulei de floarea soarelui premium cu ierburi delicioase de grădină – busuioc, roșii, usturoi și ardei iute, grupată în trei produse:

 • Floriol Gourmet Delicious Herbs cu ardei iute, busuioc și roșii
 • Floriol Gourmet Delicious Herbs cu roșii, usturoi și busuioc
 • Floriol Gourmet Delicious Herbs cu usturoi și busuioc

Floriol Gourmet, o gamă unică ce conține combinații de ierburi delicioase

Floriol continuă să aducă inovație în categoria de ulei alimentar, demonstrând că un produs alimentar versatil precum uleiul poate crea experiențe senzoriale culinare care să aducă un plus de savoare mâncărurilor. Într-o țară în care predomină consumul de ulei din floarea soarelui, venim în fața consumatorilor cu o gamă, nouă, unică, o specialitate de ulei premium și combinații de ierburi care se completează perfect și al căror gust echilibrat stimulează creativitatea în bucătărie, dând personalitate rețetelor. Produsul se adresează consumatorilor dornici să experimenteze gusturi noi, senzații culinare noi și nu în ultimul rând să încerce să obțină ce este mai bun cu ingrediente de calitate. De aceea, Floriol Gourmet Delicious Herbs , specialitate de ulei premium de floarea soarelui și ierburi delicioase, aduce în bucătărie soluții creative și moderne de a găti, de a te bucura de mâncare, de gust și de viață“, a declarat Irina Oprea-Duca, Senior Brand Manager în cadrul Bunge Prio România și Bulgaria.

În prezent, Gama Floriol este una din cele mai extinse game de uleiuri din Romania. Acestea conțin nutrienți importanți unei alimentații variate și echilibrate recomandate în rețetele pregătite zi de zi, fiind reunite sub sloganul Te hranesti sănătos, ai poftă de viață!

 • Floriol ulei rafinat de floarea-soarelui natural bogat in vitamina E,
 • Floriol Mediteran – un amestec de ulei rafinat de floarea-soarelui și ulei de măsline,
 • Floriol Savor – ulei rafinat din germeni de porumb, cu conținut natural de Omega-6,
 • Floriol Vitality – un amestec echilibrat de uleiuri rafinate de rapiță și floarea-soarelui, cu conținut natural de Omega-3 și Omega-6,
 • Floriol Fortis – ulei rafinat de floarea-soarelui îmbogățit cu vitamina D.

Și acum uleiurile Floriol Gourmet Delicious Herbs, specialitate de ulei și ierburi din gradină pentru rețete creative și inovatoare, fiind reunite sub sloganul Te hranesti cu gust, ai poftă de viață!

 • Floriol Gourmet Delicious Herbs cu ardei iute, busuioc si rosii
 • Floriol Gourmet Delicious Herbs cu rosii, usturoi si busuioc
 • Floriol Gourmet Delicious Herbs cu usturoi si busuioc Bunge Prio, un lider care inovează

Bunge are o tradiție de peste 13 ani în România, fiind o companie permanent preocupată de calitatea produselor sale și de inovație în categoria de ulei alimentar

Bunge Prio este lider în piața de ulei din România cu 5 mărci în Top 10* mărci uleiuri pentru gătit

Mărci cu tradiție pe piață au fost permanent reinventate de Bunge pentru a răspunde atât nevoilor consumatorilor, dar și schimbărilor din domeniul nutriției și sănătății

Portofoliul complet al Bunge Prio include nouă mărci, cele mai importante fiind: Floriol, Unisol, Raza Soarelui și Ulvex in Romania, dar si Kaliakra in Bulgaria.

*Conform informatiilor puse la dispozitie de Retail Zoom, in baza raportarii centralizate petru anul 2014, din universul de retaileri internationali monitorizat.

Contact de presă: Dorian Ilie, Consumer PR Director, Rogalski Damaschin, 0743 12 12 35, dorian.ilie@rogalski.ro

Despre Bunge Prio Bunge Prio este un joint-venture creat în 2012 între Bunge și Nutre Group, care integreazã capacitãțile de colectare și procesare a semințelor oleaginoase deținute de cele douã companii în România si Bulgaria. Grupul este unul dintre cei mai importanți traderi de pe piața localã și lider în piața de ulei îmbuteliat și în producția de bio-diesel. Prin facilitãțile sale integrate de producție din Buzãu și Lehliu, Romania, Bunge Prio are o capacitate de prelucrare seminte oleaginoase de peste 1 milion de tone. Bunge Limited (www.bunge.com, NYSE: BG) este un lider global în domeniul agribusiness și alimentar, operând în peste 40 de țãri cu 35.000 de angajați. Bunge comercializeazã, depoziteazã și transportã semințe oleaginoase si cereale pentru clienți din toatã lumea. Compania proceseazã semințe pentru a produce uleiuri comestibile și industriale sau concentrate proteice pentru hrana animalelor; de asemenea prelucreazã trestie de zahãr pentru a obține zahãr și etanol. Bunge este activ și în domeniul morãritului cerealelor (grâu, porumb și orez) din care obține ingrediente utilizate de companiile din domeniul alimentar dar comercializeaza de asemenea si fertilizanti in America de Sud. Fondatã în 1818, compania are sediul în White Plains, New York. Nutre (www.nutregroup.com) este un grup agro-industrial care operează într-o manieră integrată: de la producția agricolă până la comercializarea produselor industriale si alimentare.